Zuid luidt uit en wijdt een nieuw bestuur in.

17 maart 2019

Zuid heeft een nieuwe bestuur! Tijdens een warme sfeervolle ALV op 28 februari heeft Zuid afscheid genomen van voorzitter Femke Roos, en de bestuursleden Julian Verbeek, Nijs Keppel, Ans Hekerman (secretaris), Michael Levisson en Eddy Linthorst (penningmeester). Onder luid applaus, met mooie woorden en veel bloemen werden zij uitgeluid.

Estella Heesen neemt de voorzittershamer over, Nick Schipper zal op de centen gaan passen en Joep Wisse onze campagnecoördinator voor de komende verkiezingen is tot secretaris gebombardeerd. En als laatste, maar zeker niet de minste, wordt Annemarijke Wooldrik algemeen bestuurslid. Onmisbaar voor de continuïteit en omarmt door iedereen omdat zij de nobele taak op zich heeft genomen om haar bestuursfunctie voort te zetten.

De komende tijd zal de voorzitter op zoek gaan naar een paar bestuursleden. En daarom roept zij de leden op om zich toch nog eens achter de oren te krabbelen of ze geen zin hebben om zich bij de nieuwe lichting te voegen. Het bestuur staat voor bruisend met inhoud, vernieuwing zonder de oude waarden over boord te kieperen,  politiek met veel discussie, en ook veel gezelligheid met oog voor elkaar in de afdeling.

Tijdens de avond in de Coenen spraken ook de leden van de stadsdeelcommissie in Zuid, Frank Bolhuis, Ercan Colak, Keren Hirsch en bestuurder Flora Breemer over hun politieke werk in de commissie. Bovendien gaf Lian Heinhuis een update over haar duoraadslidmaatschap in de gemeenteraad en kwam op het laatste nippertje raadslid Dennis Boutkamp binnen. Daarop ontstond een pittige discussie over het openbaar vervoer, parkeren en eenzaamheid en de wijze waarop we onze kiezers kunnen bereiken. Wordt vervolgd!