Kom naar de ALV op 25 november 2021

Door Nick Schipper op 21 oktober 2021

Op donderdag 25 november organiseert de PvdA Amsterdam Zuid een Algemene Ledenvergadering (ALV). Tijdens deze ALV zullen wij de lijst vaststellen voor de verkiezingen voor de stadsdeelcommissie. Deze verkiezingen worden gehouden op 16 maart 2022, tegelijk met de gemeenteraadsverkiezingen.

De kandidaatstellingscommissie heeft met alle kandidaten gesproken en vervolgens advies uitgebracht aan het afdelingsbestuur. Het bestuur heeft dit advies integraal overgenomen. Dit advies en de kieslijst zullen u per e-mail worden toegestuurd en kunt u binnenkort tevens op deze site raadplegen.

Uiteindelijk beslissen de leden van onze afdeling tijdens de ALV over deze kieslijst. Om iedereen goed en tijdig te informeren, maken wij, het bestuur van de afdeling, de lijst binnenkort bekend.

Tijdens de ALV zal tevens de begroting en het werkplan voor 2022 ter goedkeuring aan de vergadering worden voorgelegd.

Deze ALV zal voor het eerst sinds lange tijd weer fysiek plaatsvinden, de locatie is nog niet bekend, maar zal binnenkort aan u worden medegedeeld. We beginnen om 20 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Uiteraard komt er ook nog een mailing naar alle leden van de afdeling.

Nick Schipper

Nick Schipper

Sinds ik als vrijwilliger actief ben in diverse besturen van de PvdA in Amsterdam bijna uitsluitend in de functie van penningmeester.

Meer over Nick Schipper