Door Sander Meinema op 3 februari 2023

Bestuurslid aan het woord: Sander Meinema (voorzitter)

Vol energie ben ik begonnen aan mijn nieuwe rol als voorzitter van PvdA Amsterdam Zuid. Tijdens onze nieuwjaarsreceptie in Huize Lydia en ook tijdens de stedelijke receptie heb ik met een aantal van u kennisgemaakt. Helaas nog niet met iedereen, maar hopelijk komen we elkaar tegen tijdens de komende campagne-activiteiten of andere bijeenkomsten.

De recepties waren niet alleen gezellig, maar geweldig om de vele ideeën te horen. Laten we met elkaar veel daarvan verwezenlijken!

Als bestuur hebben we als doel gesteld voor komend jaar ‘het informeren en activeren van leden, belangstellenden en kiezers’. Wij zullen u informeren middels deze nieuwsbrief en onze online kanalen, zie de links die hieronder genoemd worden.

Daarnaast hebben wij het concept ‘taakjes’ bedacht voor iedereen die iets voor de onderafdeling wil doen. Daarvoor hoeft u niet in het bestuur te zitten. Dus, hebt u zin, kijk wat er te doen is en pak een taakje op. Aanmelden kan bij elk van onze bestuursleden.

Sander Meinema

Sander Meinema

Als voorzitter wil Sander samen met het bestuur en de leden een stevig en continu onderafdeling neerzetten. Hierbij is de organisatie het cement en de leden zijn de bouwstenen. Informeren en activeren van leden is fundamenteel. Een stabiele partij ondersteunt onze politici om de sociaal-democratie uit te dragen en onze idealen te verwezenlijken. Uiteraard zijn

Meer over Sander Meinema