Verkiezingsjaar 2019: maak kennis met onze leiders

14 november 2018

Thema avond, 22 november 2018 : onderwerp: ‘Verkiezingsjaar 2019: maak kennis met onze leiders’
Let op: De ALV (algemene ledenvergadering) is uitgesteld tot in december; uitnodiging volgt.

De gemeenteraadsverkiezingen liggen nog vers in het geheugen, maar we moeten direct alweer aan de bak. En niet zomaar! In het jaar 2019 worden liefst vier lagen volksvertegenwoordiging verkozen: de Waterschappen, de Provinciale Staten en de Eerste Kamer.

Deze bestuurslagen liggen gevoelsmatig wat minder dicht bij het hart, maar ze zijn wel van enorme invloed. Daarom heeft PvdA Amsterdam Zuid een bijzondere themavond voor u georganiseerd om u kennis te laten maken met bepalende politici uit deze bestuurslagen. Tijdens deze avond staat centraal wat deze lagen voor ons betekenen en waarom juist nú een grote PvdA noodzakelijk is.
 
Het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht wordt vertegenwoordigd door PvdA-lijsttrekker – en bekend gezicht uit de politiek in Zuid – Egbert de Vries. Namens de Provinciale Staten komt PvdA Noord-Holland lijsttrekker Adnan Tekin. Tot slot spreekt de kersvers verkozen lijsttrekker voor de Eerste Kamer Mei Li Vos.
 
Op donderdag 22 november bent u van harte welkom bij de Nieuwe Coenen – J.M. Coenenstraat 4. Het programma begint om 20.15 en de avond is om 22.00 afgelopen. Aansluitend is er op eigen rekening mogelijkheid te borrelen.