23 februari 2017

NIEUWE LEDEN PVDA ZUID LUNCHEN IN DE NIEUWE COENEN

Zaterdag 18 februari jongstleden verzamelden zich in de Nieuwe Coenen (JM Coenenstraat 4) rond 12.00 uur een aantal ‘nieuwe’ en ‘oude’ leden van de Partij van de Arbeid. Als welkom bij de PvdA en niet onbelangrijk; de gelegenheid tot nadere kennismaking. Onder de aanwezigen uiteraard het Bestuur van de PvdA afdeling Amsterdam-Zuid maar bovendien

PvdA Tweede Kamerlid

Mei Li Vos

PvdA Partijbestuurslid en Algemeen Bestuurder Waterschap Amstel-, Gooi- en Vechtstreek

Egbert de Vries

dagelijks PvdA Bestuurslid Bestuurscommissie Amsterdam-Zuid

Marijn van Ballegooijen

Aan hen was gevraagd een korte introductie te geven over de thema’s die zij namens de PvdA in hun respectievelijke bestuursorganen behartigen. Mei Li Vos over onder andere de problematiek rond het ZZP-schap, Egbert de Vries over de betekenis van het werk van dit Waterschap en Marijn van Ballegooijen over de invloed van de PvdA binnen de huidige Bestuursfractie, naar aanleiding waarvan een levendige discussie op gang kwam  tussen alle aanwezigen. Dit alles onder het genot van een heerlijke Soep, dito belegde Broodjes en een ruim aanbod van vers Fruit! Na de lunch een bescheiden Canvas-Actie in de buurt van het Roelof Hartplein. Als mogelijk opstapje naar een actieve rol binnen onze Afdeling……Met een Drankje bij Wildschut als passende afsluiting.

……..enkele reacties…….

“De bijeenkomst in de Nieuwe Coenen was gezellig, goed verzorgd en heel informatief. Geslaagd met andere woorden!” (AH)

“PvdA nieuwe leden ontmoetingslunch, voor mij een verhelderende middag doordat verschillend mensen uit de partij een introductie gaven en ruimte creëerde voor gesprekken. Met openheid en interesse voor de ander.” (AS)