12 januari 2017

KANDIDAAT KAMERLEDEN UIT ZUID

Op de Kieslijst voor de komende Tweede Kamer Verkiezingen op 15 maart staan twee PvdA-leden uit Amsterdam-Zuid. Het betreffen -reeds- tweede Kamerlid Mei Li Vos en voormalig bestuurslid en campagne-coördinator Fred Cohen van onze Amsterdamse afdeling. PvdA’ers die zich al jaren, ieder vanuit de eigen rol, stevig inzetten voor de idealen van onze partij, de Partij van de Arbeid.

Een korte impressie van hun drijfveren….

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Nadat ik in 2005 een Vakbond voor Freelancers en Flexwerkers had opgericht, strijd ik voor meer zekerheid voor ‘onzekere’ werkers. Dat is gelukkig binnen de PvdA nu ook een KernThema. Sinds 2005 werken ook steeds meer mensen als Freelancers, ook wel ZZP’ers genoemd.
Met plannen over hun Zekerheid, hun Pensioenen, Verbetering van hun Concurrentiepositie en een strijd voor eerlijke Tarieven en tegen Schijnzelfstandigheid heb ik de afgelopen jaren als Tweede Kamerlid het Leven en Werken van deze grote groep Mensen proberen te verbeteren. Dat wil ik graag in een volgende Periode nog een keer doen. Liefst vanaf het begin en met Invloed aan de Formatietafel, want reken maar dat de ZZP’ers van Nederland belangrijk zijn in een nieuw Regeerakkoord. De ZZP’ers van Nederland hebben ook een Linkse Vertegenwoordiger nodig.

Die wil ik, Mei Li Vos, graag zijn!


Voor mij als Sociaal-democraat staan Bestaanszekerheid en de mogelijkheid je te ontwikkelen voorop. Met mijn 69 jaar mag ik mij één van de nestoren noemen op de Kandidatenlijst van de Partij. Als PvdA-kandidaat voor de Tweede Kamer maak ik mij deze Campagne dan ook graag sterk voor de positie van Ouderen: mensen met een Pensioen, met een AOW of Senioren met een Smalle Beurs. Mocht ik straks in maart in de Tweede Kamer verkozen wordt,  wil ik de Stem van de Ouderen in Nederland zijn.

Om op een dynamische, bevlogen, luisterende en overtuigende manier die ouderen in Nederland te vertegenwoordigen, een Stem in de Fractie te geven, hoop ik als dynamische, bevlogen, luisterende en overtuigende 69-jarige op een Verkiesbare plaats te komen. Een Kandidaat met andere woorden,  die de Problematiek van ouder worden zelf ervaart,weet wat zijn Leeftijdsgenoten beweegt en daarom hun Zorg als geen ander in het Parlement kan laten horen. Motto is;
– Ouderen Tellen Mee
– Passende Zorg voor Ouderen
– Ouderen moeten het Perspectief hebben dat ze met de Economische Vooruitgang mee groeien
.
Laat mij, Fred Cohen,  deze gelegenheid krijgen!