5 maart 2017

CAMPAGNE; DE LAATSTE KANS IETS TE DOEN!

1 op de 5 Amsterdammers leeft onder de armoedegrens. De voedselbank in ons stadsdeel is een van de snelst groeiende voedselbanken in de stad. Dat is geen heuglijk nieuws. De PvdA Zuid wil de voedselbank bijstaan in haar werk: naast het uitreiken van pakketten ondersteunt de voedselbank mensen met tal van activiteiten om hun leven weer op de rit te krijgen.

Samen met Lodewijk Asscher hebben we op 6 Maart laten zien dat we nog staan voor onze Idealen. Nu is het tijd om deze Idealen ook in de praktijk te brengen. We stropen onze mouwen op en gaan de mensen bij de voedselbank helpen.

Op 11 Maart zamelt de PvdA boodschappen in voor de voedselbank in Zuid. Dit doen wij door mensen in de supermarkt bij binnenkomst een boodschappenlijstje te geven en te vragen of zij een extra boodschap willen doen om aan de voedselbank te geven. Eerdere acties waren een groot succes: toen hebben wij 75 kratten met boodschappen ingezameld! We verzamelen in Shifts. Graag aan Menno Fieret melden bij welke Shift u wilt aansluiten; menno.fieret@hotmail.com

Daarnaast gaan we fietsen met onze collega’s uit Oost. De bedoeling hiervan is om op zoveel mogelijk locaties zichtbaar te zijn. Voor de fietstocht verzamelen we op het Javaplein om 11:00 uur. Vervolgens fietsen we langs het Krugerplein om 12:00 uur en het Victorieplein om 13:00 uur We fietsen samen met de “Oostenaren” naar het Gelderlandplein (Gelderlandplein 47) daar gaan we rond 14.00 uur bij de Albert Heijn de voedselbank helpen.

Veel tijden en locatie’s daarom onderstaand overzicht!

FietstochtVoedselbank actie
TijdLocatieTijd Locatie
11:00JavapleinShift 1 10:00 – 12:00Gelderlandplein
12:00Krugerplein
13:00VictoriepleinShift 2 12:00 – 14:00Gelderlandplein
14:00GelderlandpleinShift 3 14:00 – 16:00Gelderlandplein
Shift 4 16:00 – 18:00Gelderlandplein

!MELD U NU AAN!

Met Vriendelijke Groet,

Menno Fieret, campagne-coördinator PvdA afdeling-Zuid (menno.fieret@hotmail.com)

namens het Bestuur van de Partij van de Arbeid Amsterdam-Zuid