4 februari 2017

CAMPAGNE-ACTIE ZUID GESLAAGD

Op zaterdag 28 januari voerde de PvdA afdeling Amsterdam-Zuid Campagne in…..Zuid. Om onze volgers een indruk te geven van de Sfeer tijdens deze Campagne-Actie is Ans Hekerman gevraagd een korte impressie te schrijven.

………Vanmiddag was ik voor de eerste keer aangesloten bij de Afdeling Amsterdam-Zuid van de PvdA. Ik ben pas verhuisd van West naar Zuid; zodoende…
We hielden een lokaal Campagne-Event; Rozen en Flyers uitdelen in de omgeving van de van Woustraat. Om 14.00 uur werd verzameld in de Stadskantine in Amsterdam-Zuid en de opkomst was Royaal; zo’n 15 enthousiaste leden!

In 3 groepjes met Rozen en Flyers zijn we vervolgens op stap gegaan. Veel passanten reageerden positief vond ik, en het was prettig om korte gesprekjes met hen te voeren. Ons groepje (Marijn, Aron en ik) had rozen te kort en Marijn stelde voor 2 extra bossen te kopen bij de bloemenkiosk op de Ferdinand Bolstraat. Die waren zeer snel ook aan de man/vrouw/kind gebracht. Als vraag kwam ook een paar keer naar voren of het zin heeft om op een kleinere Linkse Partij te stemmen. Aangezien de PvdA voor Samenwerking op Links aan het kiezen is kon daar dus een royaal ja op geantwoord worden. Ik vond dat het best wel meeviel met het “gemopper op de PvdA“; alleen een enkeling!  Na afloop is voldaan en  gezellig nagepraat bij een kop koffie in de Stadskantine. Voor mij was het een aftrap die goed geslaagd is.

Volgende CanvasActie staat genoteerd voor zaterdag 18 februari……..Ans Hekerman