26 september 2018

De wederopstanding van onze partij kan bij uitstek beginnen bij de jeugd. Opeenvolgende verkiezingen vinden jongere kiezers minder hun weg naar de PvdA en bij simulatieverkiezingen op middelbare scholen speelt de partij al helemaal geen rol van betekenis. Hoe komt dit: zijn de traditionele sociaaldemocratische thema’s niet meer relevant voor jongeren of benadert de partij ze verkeerd?

PvdA Amsterdam Zuid wil de aankomende tijd jongeren gaan binden aan onze partij en daarvoor willen we tijdens de thema-avond ‘Wat heeft de PvdA de jeugd te bieden’ de eerst stap zetten. Egbert de Vries zal een analyse geven van het jongerenstemgedrag, hierna zullen leden van de stadsdeelcommissie- en gemeenteraadsfractie vertellen over hoe zij de jeugd proberen te bereiken.

Uw bijdrage is belangrijk: hoe vindt u dat we de aansluiting moeten zoeken? Op donderdag 27 september bent u vanaf 20.00 van harte welkom bij de Nieuwe Coenen – J.M. Coenenstraat 4. Het programma begint om 20.15 en de avond is om 22.00 afgelopen. Om het nieuwe politieke jaar in te luiden krijgt u bij het programma een hapje en een drankje aangeboden.

We hopen u de 27e te mogen ontvangen!

Namens het bestuur van de afdeling Amsterdam-Zuid