11 juni 2016, om 18:00, Westergasfabriek, Amsterdam | Westergasfabriek, Amsterdam

WEurope Festival

Film, komedie, muziek, eten, debat en meer: vier de Europese diversiteit in al zijn vormen op het WEurope Festival. Kom op zaterdagmiddag 11 juni naar de Westergasfabriek in Amsterdam en maak kennis met de diversiteit die Europa te bieden heeft!

Ga mee op een muzikale rondreis door Europa met Frans Timmermans en Leon Verdonschot, test je kennis in de pubquiz, en praat mee over de toekomst van Europa met onder andere PES vicepresident en lid van het Britse Hogerhuis Jan Royall, sp.a-leider John Crombez en minister van Europese Zaken van Noordrijn-Westfalen Franz-Josef Lersch-Mense. Aan de hand van filmfragmenten laat Diederik Samsom zien hoe Europa hem inspireert en natuurlijk is er ook veel ruimte voor ontspanning: doe bijvoorbeeld mee met de dansworkshop, haal wat lekkers bij een van de foodtrucks, of ga even zitten om meer te horen van verschillende schrijvers die schrijven over Europa. Ook is er een filmprogramma, festivalmarkt en live muziek.

Dit wil je natuurlijk niet missen! Neem je vrienden, buren, familie en kennissen dus allemaal mee.

Toegang is natuurlijk gratis, maar meld je wel even aan! Houd www.weurope.nl in de gaten voor meer info en het volledige programma!